Scroll to top

Een professionele

website

laten maken? You’ve come to the right place. Want in newton agency vind je een webdesign bureau met jarenlange ervaring, bakken aan enthousiasme en een hoge dosis creativiteit! We stappen samen mee in jouw verhaal en schrijven mee aan de (online) success story van jouw onderneming.

Webdesign op maat

Jouw website, afgestemd op jouw doelen en budget

Can’t make an omelette without breaking a few eggs … Toch hoeft een website niet je volledige (marketing)budget te verslinden. We brengen samen de wensen en noden voor jouw website in kaart en stemmen dat af op je budget. “Hoeveel kost zo’n website dan?” Goede vraag! Een basis website start bij ons rond 1200euro maar alles is natuurlijk afhankelijk van de doelen die je wenst te bereiken en welke functionaliteiten, content, etc. we daarvoor nodig hebben. Een goed kennismakingsgesprek zal al veel ophelderen!

1. Een goede kennismaking is de basis van een succesvolle samenwerking

Om van jouw website een succes te maken, starten we met het uittekenen van de krijtlijnen. We maken kennis met jouw bedrijf, je producten en/of diensten en uiteraard ook jouw doelgroep. Op die manier hebben we een goed beeld welke rol de website moet spelen in jouw (marketing)verhaal. Een online visitekaartje, een bron van info en tips of een online reservatie- of verkooptool? We brengen de scope in kaart en koppelen daar een budget aan. Zo scheppen we duidelijke en transparante verwachtingen.

Webdesign op maat

2. Budget & scope

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we onze offerte op en lijsten we ook de diverse functionaliteiten op. Eens de scope bepaald en het budget goedgekeurd is, gaan we van start. Afhankelijk van de oplevertermijn en het budget, maken we ofwel eerst wireframes en mock-ups, ofwel gaan we meteen van start met designen van de website. Dit doen we op basis van de bestaande huisstijl en/of input van jouw kant. Uiteraard gekoppeld aan onze unieke mix van creativiteit en expertise.

Puntjes op de i

3. Feedback & training

We voorzien steeds een aantal feedbackrondes. Bij een langer traject overlopen we de wireframes en mock-ups en sturen we bij tot we volledig op het juiste pad zitten. Bij korteren trajecten werken we 1 à 2 webpagina’s uit en bespreken we deze samen met jou. We sturen steeds bij waar nodig en werken vervolgens de rest van de website uit. Tijdens de laatste feedbackronde zetten we de puntjes op de i en leveren we vervolgens de website op. Dit kan op een hostingpakket van ons – gehost bij Combell – of op een hostingpakket in eigen beheer. Na oplevering is de website ook 100% van jou. Geen maandelijkse contracten of addertjes onder het gras. We geven je dan ook met plezier een training zodat je volledig zelf aan de slag kan met jouw site. Besteed je het onderhoud, beheer en optimalisatie liever uit? Dan staan we steeds paraat!

Build it and they will come?

4. Gericht marketingadvies

Je winkel mag nog zo mooi zijn, als niemand hem vindt, zal je ook niets verkopen. De inspanning stopt dus niet bij het opleveren van de website. We helpen je dan ook graag met het verdere traject om jouw website en zaak op de (digitale) kaart te zetten. We geven je sowieso enkele tips mee maar steken ook graag de handen uit de mouwen. We bieden marketing ondersteuning aan maar kunnen ook het hele marketingtraject voor onze rekening nemen: van het uitteken van de strategie tot het rapporteren van mooie resultaten.

Ontdek ook onze andere diensten

Verder bouwen aan succes?

Web

development, website optimalisatie, ...

Marketing

SEO & SEA, Social, Content, ...

Grafisch

logo's, huisstijl, flyers, ...

Ondersteuning

digitalisering, strategie, ...

neem contact met ons op

Professionele website laten maken Keerbergen - Mechelen

We laten ook onze klanten graag aan het woord...

Sinds drie jaar werken we samen met Robby. De combinatie van snelheid, flexibiliteit en zorgvuldigheid maakten dat we van losse projecten al snel naar een systematische samenwerking gingen. Robby behandelt alle IT- & marketing vraagstukken met de nodige zorg en weet waar hij wel (en waar niet) een meerwaarde kan betekenen. Hij slaagt er ook in om complexere zaken op een eenvoudige manier te vertalen zodat ook de grootste IT-leek mee is in het verhaal.

— Tom Nijsmans

Managing director The Tipping Point

Robby is een heerlijke man om mee samen te werken! Responsief, snel, onderlegd en altijd met goed advies. Een aanrader!

— Steven Van Dingenen

de BottomLine

Ik werk sinds een jaar of drie samen met Robby en Newton Agency. Ze maakten voor mij ondertussen een drietal websites waar ik zeer tevreden over ben ondanks mijn kritische en veeleisende normen.
Robby staat altijd klaar als er zaken moeten aangepast worden, niets is hem teveel om zijn klanten tevreden te stellen. Uitstekende service, knowhow en veel liefde voor zijn job als webdesigner !

— Stef Boey

Fotograaf Mechelen

Vertel ons jouw stoutste (marketing)plannen

Jouw website bespreken?
We kijken er al naar uit!