Scroll to top

Een groot netwerk
met ervaring

Of was het nu andersom? 🤔 Want met zelf bijna 10 jaar ervaring en een ruim netwerk van ervaren freelancers biedt newton agency jouw onderneming een springplank naar de digitale wereld.

Robby Mares is de drijvende kracht achter newton agency. Met ruim 6 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer en 10 jaar ervaring in online marketing brengt hij zowel kleinschalige als grote, complexe projecten tot een goed einde. De focus ligt daarbij steeds op flexibiliteit, een transparante communicatie en de juiste expertise aan eerlijke prijzen.

Omdat je zelf niet alle wijsheid in pacht kan hebben, rekent newton op een ruim netwerk van freelancers die de juiste skills bieden voor elk project: developers, fotografen, copywriters, … Zo kunnen we jouw onderneming ondersteunen bij elke schakel van je marketingplan.

en ontdek hoe we jou kunnen helpen

Partners

Betrouwbaar & professioneel

Onze partners

Wij zitten niet graag op een eiland en werken daarom samen met gezellige, enthousiaste maar vooral betrouwbare en professionele partners. Van onze hosting partner tot freelancers die ons netwerk aanvullen.

We stellen ze met trots aan je voor.

Een woordje van onze klanten

Testimonials

Robby is een heerlijke man om mee samen te werken! Responsief, snel, onderlegd en altijd met goed advies. Een aanrader!

— Steven Van Dingenen

de BottomLine

Ik werk sinds een jaar of drie samen met Robby en Newton Agency. Ze maakten voor mij ondertussen een drietal websites waar ik zeer tevreden over ben ondanks mijn kritische en veeleisende normen.
Robby staat altijd klaar als er zaken moeten aangepast worden, niets is hem teveel om zijn klanten tevreden te stellen. Uitstekende service, knowhow en veel liefde voor zijn job als webdesigner !

— Stef Boey

Fotograaf Mechelen

Sinds drie jaar werken we samen met Robby. De combinatie van snelheid, flexibiliteit en zorgvuldigheid maakten dat we van losse projecten al snel naar een systematische samenwerking gingen. Robby behandelt alle IT- & marketing vraagstukken met de nodige zorg en weet waar hij wel (en waar niet) een meerwaarde kan betekenen. Hij slaagt er ook in om complexere zaken op een eenvoudige manier te vertalen zodat ook de grootste IT-leek mee is in het verhaal.

— Tom Nijsmans

Managing Director, The Tipping Point